Val consum segon edició

      
 

Ajuts a la creació d'arts visuals

      
 

Destacat - Borsa sociosanitaris

      
 

Pressupost 2022

      
 

Oficina d'Energia 2030

      
 

Cita prèvia

      
 
 
Notícies i actualitat Més notícies
   
22/02/2022
Finalitzen les obres dels nous lavabos de l’estació d’autobusos de Maó

Avui s’ha celebrat l’acte de recepció dels nous lavabos de l’estació d’autobusos de Maó per part de la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, l’alcalde de Maó, Héctor Pons i el director insular de Transports, Damià Moll. Les obres que es van iniciar el mes d’octubre del passat 2021 s’han perllongat fins ara amb un cost total al voltant de setanta mil euros.

21/02/2022
El Ple del Consell Insular aprova el reglament pel qual es determinen els requisits per a l’expedició de vehicles de taxi fins a 7 places

La sessió plenària del Consell Insular celebrada el dilluns 21 de febrer va aprovar el reglament pel qual es determinen els requisits per a l’expedició de llicències per a vehicles de taxi de fins a 7 places.

21/02/2022
El personal auxiliar de jardineria/paredador del projecte “Son Salomó”, del programa SOIB JOVE Formació i Ocupació, que s’executa al llarg del bienni 2021/2022, rep una visita institucional als seus llocs de treball

La visita ha consistit en un recorregut pel Centre de Capacitació i Experiències Agràries SA GRANJA, ubicat a la carretera Maó - es Grau, on l’alumnat treballador ha pogut mostrar les feines realitzades en jardins i paret seca executades des de l’inici.

21/02/2022
La Sindicatura de Greuges visita el teu poble

La Sindicatura de Greuges de Menorca ha encetat una ronda de presentacions als municipis on oferirà directament el seu servei.

     
18/02/2022
El Consorci de Residus i Energia de Menorca millora la dotació de papereres i contenidors grocs i blaus a les instal·lacions esportives

La Llei 8/2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears, el Pla Director Sectorial de prevenció i gestió de residus no perillosos de Menorca, així com les diferents ordenances municipals, estableixen com a obligació de les persones i entitats usuàries del servei de recollida de residus, la separació en origen dels residus.

18/02/2022
El Consorci de Residus i Energia de Menorca rep per sisè any consecutiu la màxima distinció d'ASPAPEL en gestió i recollida separada de paper i cartó

Aquest dijous 17 de febrer s'ha celebrat a Madrid l'acte d'entrega de premis d'ASPAPEL, presidit pel Secretari d'Estat de Política Territorial, Alfredo González Gómez i la Presidenta d'ASPAPEL, Elisabet Alier, en el qual s'ha lliurat el guardó de tres “Pajaritas Azules” al Consorci de Residus i Energia de Menorca, com a reconeixement a l'excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó, i l’esforç en la millora contínua.

18/02/2022
2n Festival Musical de Talent Jove 2022

El proper dimarts 1 de març, en el marc del Dia de les Illes Balears 2022, es durà a terme el 2n Festival Musical de Talent Jove al Teatre Principal de Maó a les 18.00 h.

17/02/2022
Seleccionats els quatre productes que representaran a Menorca en el “World Food Gift Challenge 2022”

Menorca ja en té representants per al concurs "World Food Gift Challenge", que se celebrarà a l'illa el pròxim dia 7 d'abril com a part de les activitats del mandat de Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022. La presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, ha donat a conèixer aquest matí les quatre peces seleccionades en el "Local Food Gift Challenge", que seran les que representen a Menorca en el concurs d'àmbit internacional. A l'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Economia i Territori, Josep Pastrana, i representants dels artesans i productors seleccionats. Aquesta competició està organitzada per l'Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT) amb l'objectiu de reconèixer i donar visibilitat a obsequis culinaris artesans d'alta qualitat de les Regions Europees i Mundials de Gastronomia.

     
17/02/2022
Oferta de contracte menor de serveis per al comissariat de l’exposició d’art relacionada amb la prehistòria de Menorca 2022-23

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports publica una oferta de contracte menor per al comissariat de l’exposició d’art relacionada amb la prehistòria de Menorca com a mostra institucional del 2022-23. D’aquesta manera, es vol emprendre una nova temàtica expositiva en el camp de les arts visuals, juntant l’art i la prehistòria de l’illa, tenint en compte que aquest mes de juny se sabrà si Menorca Talaiòtica s’inscriu a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Aquesta activitat s’emmarca en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica.

17/02/2022
S’engega la segona edició de la iniciativa ‘Vals Consum’ per a la reactivació econòmica de Menorca

El Consell Insular de Menorca, a través del Departament d’Economia, torna a engegar la campanya ‘Vals Consum’ per a l’impuls de la compra en comerços locals amb un pressupost total de 300.000 €. Aquesta nova edició ha estat possible gràcies a la bona acollida rebuda per part dels comerços i ciutadans.

15/02/2022
La Llei Menorca Reserva de Biosfera contempla un Pla de Simplificació i Eficiència Administrativa

El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, considera que és una decisió encertada, ja que dóna resposta a les peticions que, per part dels partits de l'oposició, patronals i altres entitats li han fet arribar amb relació a la preocupació que hi ha envers la lentitud en els processos administratius.

15/02/2022
El conseller Miquel Àngel Maria nomenat president de l’Agència Menorca Talaiòtica

El vicepresident i conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, va ser nomenat ahir, 14 de febrer, president de la nova Agència Menorca Talaiòtica. La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha delegat aquesta funció en el conseller de Cultura per tenir atribuïdes les competències en matèria de patrimoni històric.

     
14/02/2022
Les vendes del Vi de la Terra Illa de Menorca augmenten durant el 2021 amb un 46%

La comercialització del Vi de la Terra Illa de Menorca ha experimentat durant l’últim any un creixement de vendes del 46% respecte a l’any anterior, arribant, així, a un màxim històric. En total s’ha venut un volum de 1.451,29 hl. L’anterior rècord es va registrar l’any 2017 amb un total de 1.319,hl. Cal dir que aquesta recuperació del mercat ve després d’un any molt complicat pel sector pel descens de vendes que es van produir a conseqüència de les mesures aplicades per evitar la propagació de la Covid-19.

14/02/2022
Publicació del Decret Llei 1/2022 de 7 de febrer pel qual s’estableixen mesures urgents per pal·liar els efectes de la Covid-19 en l’àmbit de contractes de concessió de transport públic regular de persones per carretera durant l’any

El passat dimarts dia 8 de febrer va sortir publicat al BOIB el Decret Llei 1/2022 pel qual s’estableixen els mecanismes i condicions per compensar la pèrdua d’ingressos i increment de costos patits durant el 2021 per part de les empreses concessionàries del servei regular de passatgers a les línies de risc i ventura.

11/02/2022
Pesca instal·larà enguany les caixes verdes a les 50 embarcacions d’arts menors de Menorca

La Direcció General de Pesca i Medi Marí, de la conselleria d’Agricultura Pesca i Alimentació, instal·larà aquest 2022 les caixes verdes a les 50 embarcacions d’arts menors de Menorca. Així s’ha informat la Comissió Interinsular Permanent del Consell Pesquer, que s’ha celebrat aquest dijous a Maó. La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, ha presidit la reunió, juntament amb el conseller d’Economia i Territori del Consell de Menorca, Josep Pastrana. També hi ha participat el director general de Pesca i Medi Marí, Joan Mercant, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons. També han participat de la trobada membres de l’equip de la Direcció General de Pesca, i representants dels consells de Mallorca, Eivissa i Formentera. Així mateix s’ha informat els representants de les confraries de Ciutadella, Maó i Fornells.

11/02/2022
Els 8 municipis de l'illa convoquen processos participatius per definir accions contra el canvi climàtic

S’engeguen els processos participatius del Pacte de les Batlies pel Clima i l'Energia a Menorca, el moviment europeu que involucra les autoritats locals en la lluita contra el canvi climàtic. Els vuit municipis de l'illa, que van renovar els seus compromisos durant el 2021, han convocat sengles processos participatius per preguntar a la ciutadania quines accions vol emprendre a la seva localitat per reduir les emissions i adaptar-se a les conseqüències del canvi climàtic.

     
10/02/2022
El Consell Insular reuneix a municipis per prospectar iniciatives en comerç finançables en la propera convocatòria de les ajudes Next Generation

A les portes d’obrir-se la propera convocatòria d’ajuts dels fons Next Generation-EU orientats al sector comerç, el Departament d’Economia ha convocat una primera trobada presencial amb diferents representants dels ajuntaments de Menorca per analitzar les perspectives i necessitats que el comerç i els mercats de la nostra illa tenen per poder optar a aquesta convocatòria amb un projecte integrador.

10/02/2022
Josep Juaneda reclama al GOIB que el Consell Insular pugui participar en la presa de decisions en torn a la gestió de l’aigua

El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, Josep Juaneda, presenta al proper ple de la institució una proposta d’acord per a instar al Parlament de les Illes Balears a modificar, actualitzar i modernitzar la normativa relativa al cànon de sanejament de les Illes Balears.

09/02/2022
Taller col·loqui a càrrec de Daniel Gasol

‘Violencia, crimen y alienación: sobre los mecanismos de distancia’ és el taller col·loqui que proposa l’artista visual Daniel Gasol per complementar l’exposició Distància______Social.

09/02/2022
Consell i Govern signen el conveni per a la gestió de fons europeus adreçats a l’atenció i la inclusió social

El Departament de Benestar Social i la conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears han signat el conveni per a l’execució de dos projectes amb càrrec als fons europeus procedents del mecanisme per a la recuperació i resiliència i que deriva del conveni signat entre el Ministeri i la conselleria d’Afers Socials i Esports. Aquest conveni contempla una partida d’1 milió d’euros adreçat a l’atenció i la inclusió social i les actuacions se centraran en la construcció i remodelació dels centres des Fabiol i de Trepucó.

     
Departaments Veure tots els serveis
 Activitats Classificades i Espectacles Públics Agricultura Artesania Atenció a les Persones amb Discapacitat Atenció a Persones amb Discapacitat Psiquiàtrica Caça Carreteres Centre Assessor de la Dona Comerç Comunicació Contractació Cooperació Local i Assistència als Municipis Cultura Educació Esports Fons Europeus Formació per a l'Ocupació Habitabilitat Informàtica Innovació i Noves Tecnologies Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) Intervenció Itineraris integrals d'inserció per a l'ocupació Joventut Litoral Llicències Integrades d'Activitat Medi Ambient Neteja de Platges OFIM Oficina d'atenció a la persona nouvinguda Ordenació del Territori Ordenació Turística Participació ciutadana Patrimoni Documental i Xarxa de Biblioteques Patrimoni Històric Pesca Presidència Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament Promoció de la Salut Promoció Turística Ramaderia Secretaria Servei Coordinador de Drogodependències Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) i Gestió de la Qualitat Servei d'Atenció Integral LGTBI (SAI Menorca) Servei de Gestió de Persones Servei de Política Lingüística i Cultura Popular Servei de Proveïment Servei del Dret a l’Habitatge i Agenda Urbana Servei Insular d'Acollida d'Animals Servei Insular de Família Servei Insular de Seguretat i Salut Laboral Servei per a Persones Grans  Serveis Econòmics Serveis Jurídics Serveis Tècnics, Manteniment i Edificació Transports Tresoreria Urbanisme
 
Serveis destacats
            
Tauler d'anuncismés anuncis
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ